Od 8. do 10. 10. 2021 u kampu u Živogošću održat će se prvi Susreti Kreativnog društva. Nakon 6 konvencija Živih ljudi ovo je prekid tog niza. Kreativno društvo je budućnost i ne pati od nikakvih dječjih bolesti kao priča o Živom čovjeku stoga smo je i prihvatili kao veliki korak naprijed u oslobođenju čovječanstva u globalnom smislu. Konačno znamo od koga/čega se oslobađamo i kako se to radi. Neprijatelj više nije nevidljiv!
Pozivamo sve ljude koji poznaju ovu priču da nam se pridruže na ovom prvom susretu. Štoviše, pozivamo i skeptike i one koji su protiv ovog projekta da se pridruže i svojim legitimnim pitanjima i sumnjama daju dodatno značenje Susretu. Potrudit ćemo se da odgovorimo na sva pitanja koliko znamo i pokrenemo našu pažnju u smjeru u kojem to nama kao čovječanstvu odgovara, a to je svijet bez nesigurnosti, ratova, egzistencijalnih problema, neprijateljstava.

Ako želimo Zlatno doba na njega se moramo fokusirati, ostaviti sve distrakcije i podjele sa strane. Mnogi danas odvraćaju pažnju s najkrupnijih problema čovječanstva na neke manje bitne, jer neznanje i egoizam i dalje dominiraju svijetom. Pokušajmo umanjiti moć takve vladavine – ZAJEDNO.

Teme na konferenciji će biti razne. Predavanja, okrugli stolovi, projekcije i drugo. Svi ste dobrodošli! Ukoliko se želite prijaviti, popunite donji obrazac.

Prijave za sudjelovanje u Susretima koji će se održati u kampu u Živogošću od 8. – 10.10.2021.
Cjenik za dva dana:
Kućica s 3 kreveta – 1.red do mora 90€ + 30€ završno čišćenje
Kućica s 5 kreveta – 1.red do mora 100€ + 30€ završno čišćenje

Kućica s 3 kreveta – vista 1 80€ + 30€ završno čišćenje
Kućica s 5 kreveta – vista 1 90€ + 30€ završno čišćenje

Kućica s 3 kreveta – 2.red do mora 70€ + 30€ završno čišćenje
Kućica s 5 kreveta – 2.red do mora 80€ + 30€ završno čišćenje

Šator – 9€ po glavi dan
Dodatni trošak – boravišna pristojba 10kn dan + participacija u trošku organizacije događaja (djeca ne plaćaju)

“Ukoliko ste spremni djeliti višak kreveta u kućicama (uz raspodjelu plaćanja) molimo vas da to napišete u napomeni na kraju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *