13. listopada 2020. održala se treća međunarodna konferencija u okviru projekta Kaleidoskop činjenica, na temu Paleokontakta.

Ova misteriozna tema izazvala je odgovor i nadahnula znanstvenike i neovisne istraživače s različitih kontinenata da je istraže. Izvršen je ogroman posao i prikupljeni su neporecivi dokazi koji pokazuju da su se kontakti s vanzemaljskim civilizacijama ne samo događali u prošlosti, već nikada nisu prestali.

Konferenciju su inicirali sudionici međunarodnog javnog pokreta ALLATRA iz SAD-a. Serija konferencija temelji se na jedinstvenim informacijama predstavljenim u video zapisima s Igorom Mihajlovičem Danilovim, koji se mogu naći na ALLATRA TV.

Konferencija je otkrila tajne stranice ljudske povijesti koje su izbrisane iz sjećanja ili iskrivljene i obezvrijeđene. Postavlja se pitanje: što se krije iza podataka o kontaktima s vanzemaljskom civilizacijom? I zašto je uložen toliki napor da se to znanje izbriše?

Rasprava je započela s astrofizikom kao jednom od najvažnijih i najrelevantnijih znanosti danas. Jesu li postojali planeti slični našem i bi li ih mogli naseljavati humanoidi? Ili smo možda i mi ljudi vanzemaljci koji su ovdje došli s drugih planeta?

Izneseni su brojni dokazi, a znanstvena zajednica potvrđuje da su Mars nekada naseljavala inteligentna bića. Saznali smo da je pojas asteroida između Marsa i Jupitera bio planet zvan Phaeton. Ipak, ostaje pitanje: zašto je život na tim planetima prestao postojati? Mnoge činjenice ukazuju na to da planet Zemlja nije dom čovjeka, a 9. planet, planet X, je Nubira ili Vamfim.

Također, jedna od tema otkrivenih na konferenciji bile su strane vanzemaljske tehnologije. Saznali smo da postoji mnogo vrsta neidentificiranih letećih objekata, a to se odražava u drevnim artefaktima svih razdoblja razvoja naše civilizacije. Slike vanzemaljaca, zrakoplova, likova u svemirskim odijelima, drevnih svemirskih luka – ovaj se popis činjenica koji potvrđuju paleokontakt može nastaviti i dalje. Zašto znanost šuti o ovoj temi?

Dragi gledatelji! Pitanja i prijedloge, kao i prijave za sudjelovanje na sljedećim konferencijama Kaleidoscope of fact, pošaljite na e-mail: info@allatra.tv

Kaleidoskop činjenica – Paleokontakti ALLATRA TV