Knjige koje predstavljamo na ovim stranicama govore o dubokom i širokom znanju donesonom na ovaj svijet od strane Bodisatve Rigdena Djappa, mada se u nekim knjigama on naziva drugim imenima, ali nemojte da vas imena zbunjuju. Ovo znanje obuhvaćeno je u jedno ime “AllatRa” mada je to samo naziv jedne od knjiga.

Morate znati da su prevoditelji ovih knjiga u njima vidjeli izuzetan potencijal i preveli su ih bez ikakvih sredstava, plaće, čak i bez svojih imena na prevodima. Budite sigurni da je to tako jer se u njima pojavila velika strast i želja za produbljivanjem ovog znanja i prezentacijom istog prema širem krugu ljudi. Mada je u centru svega knjiga Allatra, toplo preporučamo da knjige čitate određenim redom jer red u njima i te kako postoji. Postoji opasnost da ako se odmah uhvatite Allatra ili nekih drugih novijih knjiga ono u njima vam bude totalno nejasno i apstraktno da vaša svijest odmah odustane od čitanja, proglašavajući ovo štivo gubljenjem vremena. Nadam se da nećete upasti u zamku toga.

Knjige je prema našim saznanjima (ljudi koji su ih prevodili i sve pročitali i po nekoliko puta) najbolje je čitati prema postavljenom redosljedu.

Slobodni ste knjige downlodati, printati za osobnu upotrebu i besplatno dijeliti svima kojih je žele! Komercijalni tisak je zabranjen bez dopuštenja Anastasije Novykh i podložan krivičnom procesuriranju!

UŽIVAJTE