Tko je Imam Maghdi? Je li to novi centarfor Suhopolja, jer mnogi nisu ikada čuli za njega. Ne brinite se jer niste niti mogli, obzirom da je On lik iz Islamskih hadisa, (zapisa) i samo pravi muslimani su čuli za njega. Kršćani su rijetko čuli za njega ili bolje rečeno nikako.  Donji tekst je napisan kao apel za Muslimanski svijet jer je Imam Magdhi prema wikipediji „Mahdi, što znači “Ispravno vođeni”, eshatološki je mesijanski lik koji će se, prema islamskom vjerovanju, pojaviti na kraju vremena kako bi svijet oslobodio zla i nepravde. U muslimanskim tradicijama kaže se da će se on pojaviti uz Isusa Krista i uspostaviti Božansko kraljevstvo Božje.“

Međutim, Bog ni u kom slučaju ne djeli ljude po religijama i šalje jednog poslanika Muslimanima, a druge različitim drugim religijama. Nema on vrimena i živaca svakom ponaosob slati njegova „vlastitog utješitelja“ pa sam stavio ovaj tekst iako znam da nema mnogo čitatelja Muslimana. Tko je otvorena srca shvatit će…..

(TEKST NAPISAN 2016 god)

U ime Allaha, Milostivog, Milostivog …

Apel muslimanima širom svijeta! Senzacionalno istraživanje i usporedba islamskih tradicija koje sadrže znakove dolaska Mesije Imama Mahdija sa današnjom stvarnošću!

Tri javna intervjua s Igorom Danilovim (Rigden Djappo) (Otvoreni dijalog o najvažnijem, Smisao života: besmrtnost i jedinstvo) objavljena na YouTubeu potaknula su nas, tim neovisnih analitičara, da pretražujemo dopunske materijale i tražimo odgovor na glavno pitanje: koliko je važan za nas, čovječanstvo, takav događaj kao što je javni nastup i otvoreni apel za ljude od strane Duhovnog Bića zvanog Bodhisattva na Orijentu? Po našem mišljenju, dolazak tako značajne povijesne ličnosti nije se mogao zanemariti u legendama i predviđanjima različitih svjetskih religija. Svoju smo pažnju usmjerili na islam, a ono što smo odmah pronašli zaista nas je zapanjilo. Muslimanske tradicije zvane hadisi prožete su predviđanjima koja se danas ostvaruju, a mi ćemo u samom članku nastojati dati zaista senzacionalne dokaze.

Razbijajući sve i bilo kakve spletke, iznijet ćemo svoje mišljenje na samom početku kako bismo krenuli od njega. Danas imamo sve osnove tvrditi da su Igor Mihajlovič Danilov i imam Mahdi („Vodič“), potonji Mesija kojeg očekuje muslimanski svijet, često spominjani u izrekama proroka Muhameda, a u nekim izvorima povezani s prorokom Isaom ( Isus) koji najavljuju pristup Sudnjeg dana (Qiyamah), JEDNA su ISTA OSOBA.

ZNAKOVI IZNOSENI U HADISU I POVEZANI S ADVISOM MESIJE (IMAM MAHDI) Poznato je da muslimani u cijelom svijetu nestrpljivo čekaju Mesiju / Spasitelja kojeg je Allah odredio. Prije svega, objasnimo ukratko da je hadis zbirka tradicija koja sadrži izreke i djela poslanika Muhammeda, koje su se tradicije prenijele s koljena na koljeno, često verbalno, i tako došle u današnje vrijeme s određenim vjerojatnim odstupanjima i iskrivljenjima. Osvrnut ćemo se na hadis koji smo otkrili, a odnosi se na važan događaj dviju pomrčina unutar jednog (devetog) kalendarskog mjeseca, koji označavaju dolazak ili pojavu IM-a (Imam Mahdi).

HADITH (tradicija)

Dva su očita znaka pojave Mahdija …, jedan od njih je da će se prve noći mjeseca Ramazana dogoditi pomrčina Mjeseca, dok je drugi znak pomrčina Sunca usred Ramazana. (El-Kavlu’l Muhtasar fi ” Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, stranica 47)

***

Prve noći ramazana dogodit će se pomrčina mjeseca i usred ramazana pomrčina Sunca. (Znakovi Sudnjeg dana, stranica 199)

***

Za vrijeme njegove nadmoći, 14. dana Ramazana dogodit će se pomrčina Sunca, a prve noći u mjesecu bit će pomrčina Mjeseca … (Mektubat-i Rabbani, Pismo 380, 2/1163)

***

Prije Mahdijevog pojave, u roku od mjesec dana od ramazana, Sunce će biti pomračeno dva puta. (Smrt, Sudnji dan i znakovi kraja vremena, stranica 440)  

***

… pomrčina Sunca usred mjeseca posta i pomrčina Mjeseca na kraju mjeseca … (Kitab-ul Burkhan fi ” Alamatil Mehdiyy-il Ahir Zaman, stranica 37)

***

U mjesecu ramazanu Mjesec će biti pomračen dva puta. (El-Kavlu’l Muhtasar fi ” Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, stranica 53)

***

Dolazak Mahdija bit će uzrok dva pomračenja Mjeseca u mjesecu Ramazanu. (Znakovi Sudnjeg dana, stranica 200)

Na temelju prethodno spomenutog hadisa, islamski teolozi rezimiraju i dijele zajedničko mišljenje da će sljedeći događaji biti prepoznatljivi znakovi Mahdijeva dolaska:

  1. Pomrčina Sunca i pomrčina Mjeseca dogodit će se u mjesecu Ramazanu.
  2. Ove će se pomrčine dogoditi s vremenskim razmakom od 14 do 15 dana.
  3. Pomrčine će se ponoviti dva puta.

Izvori sličnih sažetaka: http://jesusvernetsa.com, http://islamforum.ru

Pogledajmo gore spomenute događaje. Hadis se odnosi na ramazan, deveti mjesec islamskog kalendara. Općenito je poznato da je islamski kalendar lunarni kalendar, stoga svake godine sveti post Ramazan započinje potpuno različitim danima (slično kao “plutajući” kalendarski dan kršćanskog Uskrsa). U tom smislu, pošteno bismo rekli da se početak ramazana uglavnom događa sredinom ljeta (lipanj-kolovoz).

Međutim, pretpostavimo na trenutak da je Imam Mahdi zaista Igor Danilov koji je na svijet donio izgubljeno znanje o ljudskoj prirodi i Duši. Na prijelazu milenija, Mesija je došao u sekularni svijet u fizičkom tijelu slavenske ličnosti. Nažalost, nismo uspjeli otkriti njegovo točno mjesto rođenja, iako se glasine govore da je to bila Rusija. Tijekom posljednjih desetljeća živio je na teritoriju Ukrajine. Na temelju nepobitne činjenice da je u trenutnoj inkarnaciji Njegova osobnost podređena gregorijanskom kalendaru, koji tradicionalno primjenjuju svi slavenski narodi, bilo bi potpuno logično usporediti islamski i gregorijanski kalendar.

U takvom slučaju ramazan kao deveti mjesec odgovara devetom mjesecu gregorijanskog kalendara, tj. Rujan. Nadamo se da će dragi muslimani oprostiti takvu usporedbu, jer to sebi dopuštamo ne radi stvaranja lažnih špekulacija, već radi velike i pravedne svrhe davanja nagovještaja višemilionskoj skupštini istinskih i vjernih Allahovih slugu, koji su nestrpljivo čekajući dolazak Mahdija.

Prema šijitskoj teologiji, “Muhammedov nasljednik” je besprijekorna ljudska osobnost koja ne samo da pravom upravlja zajednicom, već ima i moć očuvanja i tumačenja Božanskog zakona. Ipak, najzanimljivija je stvar da On živi u tajnosti i zato se naziva “Skrivenim imamom”.

Hadis kaže da ga ljudi vide baš kao što i on vidi ljude, ali Ga ne prepoznaju.

Koliko nam je poznato, prije rujna 2015. Igor Danilov živio je u sekularnom svijetu gotovo anonimno, niti se najavljivao u masovnim medijima, niti je organizirao bilo kakve grupe za obuku, ašrame ili centre za duhovni razvoj. značajno je da je globalna zajednica iskonsko znanje stekla putem knjiga koje je napisala tajanstvena spisateljica Anastasia Novykh koja također živi u svijetu inkognito. Znanje donijeto na svijet prepričano je u Sensei-I, II, III, IV, Raskrižje, Ezoosmos, Ptice i kamen A. Novykh i posljednjoj, najtemeljnijoj knjizi AllatRa. Štoviše, postoje izvješća sastavljena od međunarodnih skupina znanstvenika i dostupna na Internetu za pregled globalne zajednice: O problemima i posljedicama globalnih klimatskih promjena na Zemlji i PRIMORDIJALNE FIZIKA ALLATRE. Sve su informacije javno objavljene i mogu se pročitati ili preuzeti iz otvorenih izvora. I, usput, sve se može skinuti potpuno besplatno!

Krajem kolovoza i dva puta u rujnu masovni su mediji prvi put javno intervjuirali Igora Danilova, drugim riječima, „on se najavio“ (što je u skladu s hadisom).

(Sadašnji trenutak)

Nakon što je 20.12. 2020. održana online međunarodna Konferencija Kreativno društvo, MJP AllatRa se obratila grupa imama iz Velikog (vrhovnog) muftijata iz Saudijske Arabije i Vrhovno vijeće stručnjaka. To nisu bili suniti niti šijiti, to su bili Muslimani. Rekli su da su dugo vremena, dugi niz godina proučavali nasljeđe proroka Muhameda, hadise u kojima on govori o znakovima dolaska Imama Mahdija. Kao što je rekao jedan od uvaženih hodža, dok je klanjao molitvu u pećini Muhamedovoj molio uzvišenog Allaha da vidi Imama Mahdija, i kao što je sam rekao, Allah je čuo njegovu molitvu i sada su neizmjerno sretni što baš oni žive u vremenima o kojima su im čitali njihovi djedovi i pradjedovi, sretni što osjećaju Imama Magdija, što su ga prepoznali zahvaljujući ljubavi prema Allahu. Plakali su poput male djece. I bilo je veličanstveno kako odrasli muškarci plaču kao mala djeca gledajući jedan drugog kao braća.

Radujte se narodi kad čujete glas……

1 Reply to “Imam Mahdi je stigao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *